آیا با تمرینات تی آر ایکس آشنایی دارید؟ آیا می دانید حرکات تی آر ایکس به راحتی قابل یادگیری اند؟ تی آر ایکس فورس کیت یکی از انواع بند های تی آر ایکس است که چگونگی اجرای تمرینات آن به سرعت قابل یادگیری است.
تی آر ایکس نوعی از ورزش ها است که به سرعت در حال گسترش است این ورزش از آن جهت بسیار پر فارورد گشته که لاغری و تناسب اندام را به دنبال دارد و بخصوص در عصر امروزی که همه سعی در لاغر کردن و رسیدن به اندامی باریک دارند البته راه های لاغری بسیاری وجود دارد اما نا گفته نماند که هیچ کدام مانند تمرینات تی آر ایکس موجب لاغری افراد نمی شود.

چگونگی اجرای تمرینات تی آر ایکس

تی آر ایکس به وسیله بند هایی اجرا می شود که از جنس بند های چتر بازی هستند این بندها به دیوار یا سقف بسته شده و فرد با آویزان کردن خود به این بند ها تمرینات تی آر ایکس را انجام می دهند، بند های تی آر ایکس در انواع فورس کیت، پروپک، و پروکیت هستند که نوع فورس کیت آن ها از همه مشهور تر و برای لاغری مناسب تر است.
تمرینات تی آر ایکس فورس کیت کششی بوده و بسیار آسان است تا جایی که افراد می توانند نوع خانگی این بند ها را تهیه کرده و بدون حضور مربی و به تنهایی به اجرای تمرینات تی آر ایکس بپردازند، البته آموزش تی آر ایکس به صورت اینترنتی هم امکان پذیر است که می توان از وب سایت های آموزش تمرینات تی آر ایکس چگونگی اجرای این تمرینات را آموخت.

تمرینات با تی آر ایکس فورس کیت یک روش موثر برای تقویت عضلات، افزایش انعطاف پذیری، و بهبود استقامت است. این کیت شامل یک بند اصلی، دسته‌های مخصوص، و منابع آموزشی است. در زیر چند تمرین موثر با استفاده از تی آر ایکس فورس کیت آورده شده است:

1. فلکسورهای بازویی:
– قرار گیری: ایستاده و با نصف فاصله پاها، تی آر ایکس را در دست گرفته و دسته‌ها را باز کنید.
– حرکت: با حفظ قوس بازوها، تنه را به عقب ببرید و به حالت اولیه باز گردید.

2. پرش‌های توسعه‌یافته:
– قرار گیری: در حالت افقی با یک دسته در هر دست، طرفداران را بر روی سر ببرید.
– حرکت: با پرش به سمت بالا، با نرمی به زمین باز گردید.

3. تمرینات پلیومتریک:
– قرار گیری: ایستاده با دسته در هر دست و کمی انحراف به عقب.
– حرکت: با پرش‌های سریع و پی در پی، انرژی را به بالا انتقال دهید.

4. پرسش هنگام انحراف:
– قرار گیری: در حالت نشسته با پاها باز، تی آر ایکس را از زیر پاها عبور دهید.
– حرکت: به اندازه‌ای که دسته‌ها به سمت زمین حرکت می‌کنند، دماغه را به طرف پایین ببرید.

5. سریع کردن پوزها:
– قرار گیری: در حالت نشسته با دسته در هر دست، دسته‌ها را به سمت زمین ببرید.
– حرکت: با سرعت بالا، تنه را به جلو ببرید و به حالت اولیه باز گردید.

هر تمرین باید با حداقل ۱۵ تا ۲۰ تکرار و ۲ تا ۳ ست انجام شود. همچنین، قبل از شروع به هر برنامه تمرینی، توصیه می‌شود با یک متخصص ورزشی یا مربی مشورت کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *